Top saltea Memory Body Balance 82/190, Memory Body Balance, 82/190 | Mobila Videnov
Memory Body Balance

82/190 , top saltea , 82/190

Top saltea Memory Body Balance  82/190 1
Top saltea Memory Body Balance  82/190 1_thumb
282 lei
Reducere: -18%
231 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 10 zile

Top salteaua Memory Body Balance este un plus excelent pentru orice saltea si va transforma chiar si un pat incomod intr-un loc de confort si relaxare. Caracteristici si Beneficii: Miezul din spuma elastica Body Care - un material ergonomic care permite corpului sa isi asume o pozitie naturala in timpul somnului. Elimina presiunea si previne senzatia de tensiune la spate si articulaтii, iar profilul ondulat special oferа un efect de masaj si acces la aer proaspаt de la suprafata, care previne incalzirea excesiva a corpului. Corecteaza confortul si netezeste denivelarile vechii saltele. Cu un strat de spuma de memorie in structura ,pentru o mai mare moliciune langa corp - asigura o suprafata uniforma, foarte elastica, care urmeaza conturul corpului si relaxeaza muschii. Materialul special Body Balance este extrem de delicat, antibacterial si cu proprietati excelente de termoreglare pentru un confort optim in fiecare sezon. Compozitie: Structura: material Body Balance 100% tesatura PES, strat de memorie; partea de dedesubt este din microfibre textile, fibre de poliester, spunbond; miez din spuma poliuretanică Body Care cu profil.
Atentie!
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii saltelei. Asezati salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 de cm. de sursa de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.
 Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea SERVICII

Numar pachete: 1 (82/190)
Pachet 1: 82/30/30 cm, greutate 4.5 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare parter, etaj 1 sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Memory Body Balance 0.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru manipulare este determinat pe baza etajelor reale care urmeaza sa fie urcate de echipa care ofera serviciile. Va rugam , aveti in vedere, ca exista taxa pentru parter sau subsol , chiar daca este posibil sa nu fienumerotate in cladirea dvs.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare