Taburet Kioto, Kioto, bej deschis | Mobila Videnov
Kioto

Taburet , bej deschis

Taburet Kioto 1
Taburet Kioto 2
Taburet Kioto 1_thumb
Taburet Kioto 2_thumb
330 lei
Reducere: -34%
214 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Taburet Kioto
-Dimensiuni: L58 B57 H42 cm  
- Material finisaj: textil
- baza: PAL
- tapiterie: burete 2538/3033 5 cm., vata poliesterica 150 g/mp

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra,

in functie de setarile acestuia.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina modificarea aspectului si calitatii mobilierului.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea  SERVICII

Numar pachete: 1
Pachet 1: 62/62/43 cm., greutate 12 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Kioto 18.00 Lei 12.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us