Taburet Daira, Daira, lila D07 | Mobila Videnov
Daira

Taburet Daira

Taburet Daira 1
Taburet Daira 1_thumb
207 lei
Reducere: -37%
128 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

lila D07

Livrare : 10 zile

Dimensiuni:
- L40 B40 H40 cm
Material finisaj:
- Material textile de inalta calitate
- Umplutura: Burete Т25/38, 3 cm, vata150 g/m2
Structura:
- PAL
- Lemn masiv
Confortabilul si compactul taburet Daira va deveni mobilierul preferat de acasa. Cu dimensiuni practice isi gaseste loc in orice camera - living , dormitor, camera copilului, coridor.Taburetul Dayra este tapitat cu material textil de inalta calitate si umplutura elastica pentru un plus de confort.Constructia este realizata din PAL de inalta calitate care garanteaza durabilitate ridicata si stabilitate la utilizare standard.
Atentie!
ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.
Deteriorari cu un astfel de caracter nu vor fi acceptate ca reclamatie.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Numar pachete: 1
Pachet 1: 40/40/40 cm, greutate 6,5 kg
 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Daira 4.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us