Somiera M 90/200 | Vellea Home

М

90/200 somiera , 90/200

429 lei
348 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Somiera M este rezistenta si confortabila

Este confectionata din profil patrat cu grosimea de 0,9 mm. si lamele multistratificate de fag.

Capete de plastic pentru reducerea zgomotului.

Nr. lamele: 13 bucati pentru o somiera simpla si 26 de bucati pentru somiera dubla - de doua persoane.

Inaltimea ramei este de 4 cm.

Nu au posibilitatea montarii mecanismului de ridicare. Fara legaturi de colt si gauri pentru montarea mecanismului de ridicare al saltelei.

Rezistenta de pana la 90 kg pentru o somiera simpla.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
М 43.00 Lei 14.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 130RON, clientul plateste o taxa minima de 130RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 110 RON, clientul plateste o taxa minima de 110 RON.

Calculator credit TBI

Somiera M 90/200 - Pret: 429.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 107.25 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Ultima vizualizare

Follow us