Set standard mecanism de ridicare pe arcuri, Mecanism de ridicare a saltelei | Mobila Videnov
Mecanism de ridicare a saltelei

Set standard mecanism de ridicare pe arcuri

Set standard mecanism de ridicare pe arcuri 1
Set standard mecanism de ridicare pe arcuri 1_thumb
128 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Mecanismul este potrivit pentru ridicarea saltelei cu o singura fata,  cu dimensiunea 90/200 cm.
Cu ajutorul lui puteti foarte usor si confortabil sa folositi spatiul de sub pat pentru depozitarea lenjeriei de pat sau a altor articole de uz casnic. Cu ajutorul acestui mecanism, salteaua de pe pat se ridica si ramane in pozitie verticala fara a fi nevoie sa fie sustinuta. 
Impreuna cu setul de ridicare este inclusa si baza din MDF, 2.5 mm, care va aduce o stabilitate suplimentara constructiei patului. Elementele de legatura necesare montajului sunt incluse in trusa de completare a produsului.
Atentie!

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Mecanism de ridicare a saltelei 50.00 Lei 6.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us