Scaun Udy V, Udy V, alb | Mobila Videnov
Udy V

Scaun , alb

Scaun Udy  V 1
Scaun Udy  V 2
Scaun Udy  V 1_thumb
Scaun Udy  V 2_thumb
154 lei
123 lei/buc.*
*cu Card Videnov

Modelul se ofera doar in set de 4 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Modelul este disponibil doar in set de 4 buc.

Dimensiuni:

L42 B43 H84 cm

Sezut/spatar:

- PP turnata

Picioare:

- lemn masiv

- otel 

Scaunul este confectionat din materiale de inalta calitate cu ajutorul carora s-a obtinut un aspect stilat si o calitate indiscutabila. Sezutul este confectionat din polipropilena, un material polimer cu rezistenta mare la rupere, greutate mica si o rezistenta extrem de mare la produse chimice.

Suprafata este neteda si usor de intretinut. Baza este o propunere nonconformista care ii ofera un stil original scaunului Udy.

Atentie!

ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

 

 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Udy V 18.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us