Scaun gaming Nesti, Nesty, negru + alb | Mobila Videnov
Nesty

Scaun gaming , negru + alb

Scaun gaming Nesti 1
Scaun gaming Nesti 2
Scaun gaming Nesti 3
Scaun gaming Nesti 4
Scaun gaming Nesti 5
Scaun gaming Nesti 6
Scaun gaming Nesti 7
Scaun gaming Nesti 1_thumb
Scaun gaming Nesti 2_thumb
Scaun gaming Nesti 3_thumb
Scaun gaming Nesti 4_thumb
Scaun gaming Nesti 5_thumb
Scaun gaming Nesti 6_thumb
Scaun gaming Nesti 7_thumb
1044 lei
704 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Scaun gaming Nesti
Dimensiuni:
- L65 В54 H127/134 cm.
Tapiterie:
- material finisaj piele ecologica
- umplutura: spuma poliuretanica
- rotatie 360°
- amortizor pe gaz
- mecanism Butterfly
- cotiere cu inaltimea reglabila
- piele ecologica elastic si rezistenta cu intretinere usoara
- perna
 
Daca viata cotidiana este plina de emotiile lumii virtuale, trebuie sa aveti incredere in ceva care ofera buna dispozitie si confort total. Scaunul are o ergonomie excelenta si mentine corpul intr-o pozitie corecta, permite reglarea inaltimii in pozitia dorita de dumneavoastra, dar si cotiere reglabile. Mecanismul Butterfly permite lasarea spatarului pentru o pauza relaxanta. Cu perna mica pentru suport, puteti regla inaltime potrivita pentru spate- una dintre cele mai sensibile zone in timpul sederii indelungate. Modelul Nesti este tapitat cu piele ecologica elastic cu rezistenta ridicata. Scaunul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de transportat, cu instructiuni usoare de montaj incluse in pachet.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICI
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Nesty 54.00 Lei 22.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us