Scaun Eliz Lux 1, Eliz Lux, capuccino + maro | Mobila Videnov
Eliz Lux

Scaun de masa , capuccino + maro

Scaun Eliz Lux 1 1
Scaun Eliz Lux 1 2
Scaun Eliz Lux 1 3
Scaun Eliz Lux 1 4
Scaun Eliz Lux 1 5
Scaun Eliz Lux 1 1_thumb
Scaun Eliz Lux 1 2_thumb
Scaun Eliz Lux 1 3_thumb
Scaun Eliz Lux 1 4_thumb
Scaun Eliz Lux 1 5_thumb
405 lei
Reducere: -30%
282 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Modelul se ofera doar in set de  2 buc.

Dimensiuni:

- L43 B54 H93 cm.

Corpul scaunului este confectionat din material de inalta calitate din arbore de cauciuc – care detine o mare elasticitate si garanteaza rezistenta in timpul exploatarii zilnice.

Sezutul este confectionat din piele ecologica  – este usor de intretinut si rezistenta la o utilizare indelungata

Picioarele scaunului sunt din lemn masiv – arbore de cauciuc, iar spatarul din piele ecologica. Avand aceste caracteristici, cu siguranta va reusi sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte de rezistenta, intretinere usoara si confort. Se completeaza ideal cu o mare parte din mesele firmei Mobila Videnov, si nu are cum sa nu ramana neobservat.
Aveti nevoie de mai multa convingere?

Atentie!

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Detalii cu privire la garantia produsului gasiti in termeni si conditii pe videnov.ro

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Articol: Scaun pentru masa

Compozitie: Panza/piele, Lemn masiv, Feronerie

Ambalaj: carton ondulat si folie stretch polietilena

Instructiuni de utilizare: Asezati pe o suprafata dreapta. Folositi-l pentru a sta la masa sau pentru odihna.
Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umeda. Nu utilizati materiale si produse ce contin particule abrazive.

Set:Nr. pachete:1 (la bucata)

Pachet 1: 93/43/26 cm., greutate 9,6 kg.

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Eliz Lux 22.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us