Scaun de birou Diman II, Diman II | Mobila Videnov
Diman II

Scaun de birou

Scaun de birou Diman II 1
Scaun de birou Diman II 2
Scaun de birou Diman II 3
Scaun de birou Diman II 4
Scaun de birou Diman II 1_thumb
Scaun de birou Diman II 2_thumb
Scaun de birou Diman II 3_thumb
Scaun de birou Diman II 4_thumb
303 lei
Reducere: -32%
204 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Dimensiuni:
- L44 B40 H78/88 cm.
- inaltime sezut: 40-53 cm.
Tapiterie sezut/spatar
- material finisaj: textile poliester
- umplutura: spuma poliuretanica
Structura
- PPS
- baza cu amortizor integrat
Scaunul Diman asigura confort optim in munca dinamica la birou si este ideal pentru copii si adolescenti. Scaunul este tapitat cu textil cu o  rezistenta ridicata la uzura.
Inaltimea sezutului se regleaza cu ajutorul mecanismului pneumatic – amortizorul pe gaz, care permite adaptarea imediata a sezutului in pozitia confortabila pentru Dumneavoastra.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Pentru mai multe informatii, cititi CUM COMAND si TERMENI SI CONDITII.
Nr. pachete: 1
Pachet 1: 53/18/50 cm., greutate 7,300 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Diman II 54.00 Lei 3.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us