Scaun de birou Cristofer, Cristofer | Mobila Videnov
Cristofer

Scaun de birou

Scaun de birou Cristofer 1
Scaun de birou Cristofer 1_thumb
902 lei
622 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Scaun de birou Cristofer
- dimensiuni: L65 B68 H112-123 cm.
- tapiterie: burete; piele ecologica rezistenta la uzura
* rotire la 360‘
* functia de balansare
* functia de relaxare
* amortizor pe gaz
* inaltimea sezutului reglabila +/- 100mm.
* suport ergonomic pentru cap
* suporturi ergonomoce laterale pentru spate
* sezut ergonomic
* cotiere tapitate care se trag spre spatar
* baza scaunului din polipropilena cu 5 roti
- ambalaj: se livreaza in cutie – carton ondulat, 1buc.
- greutate: 15 kg.
Designul scaunului Christopher este combinatia perfecta dintre scaunul automobilului sport si scaunul de birou. Impresioneaza atat datorita designului modern, cat si datorita functionalitatii. Formele ergonomice ale sezutului si spatarului asigura o pozitie corecta corpului in timpul lucrului sau pauzelor. Amortizorul pe gaz permite reglarea si fixarea inaltimea sezutului in pozitia dorita de dumneavoastra. Cotierele se trag spre spatar si dumneavoastra alegeti daca sa le folositi ca punc de sprijin. Functiile *relax si *balansare va permit sa va bucurati de scurte pauze relaxante  la locul de munca. Baza este usoara si rezistenta, ceea ce garanteaza siguranta si fiabilitate intr-un mediu de lucru dinamic. Puteti comanda acest produs pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Modalitatea de plata si garantia produselor sunt  mentionate pe videnov.bg/ro. Pentru mai multe detalii, contactati echipa noastra.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Cristofer 54.00 Lei 22.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us