In ciuda volumului mare de comenzi plasate prin intermediul magazinului nostru online pentru Romania, va informam ca toate comenzile sunt onorate.

Scaun balansoar + taburet Guardian

Pana la sfarsitul promotiei au mai ramas:
505 lei
293 lei
Economiseste: 212 lei
Reducere: -42%

Livrare: 10 zile

Add to favorites

Acest produs nu are posibilitatea de ajustare la cerintele clientului.


Aveti nevoie de ajutor pentru comanda? Sunati la:
0040 31 630 26 26

Comanda rapida

Gama de culori elegante este insotita de confortul unic
Dimensiuni scaun:
L66.5 B60 H38/102 cm.
Dimensiuni taburet:
L51 B42 H38 cm.
Petrecerea timpului liber in compania unui prieten bun este un mod potrivit de a va odihni in urma unei saptamani de munca istovitoare. Linistea si odihna placuta sunt doar o parte din emotiile pozitive si buna dispozitie pe care v-o poate oferi acest scaun.
Scaunul de relaxare este alcatuit din cateva componente, fiecare din ele fiind confectionate din materiale rezistente si de calitate.
Primul lucru care va va impresiona este cadrul frumos si elegant din lemn stratificat. Rolul acestui cadru este definitoriu pentru calitatea si garantia scaunului. Curbele elegante ale detaliilor indoite sunt un mod traditional de a conferi forma materialelor stratificate.
Rezistenta si elasticitatea sunt calitati ale acestui material demonstrate in timp; datorita lor, materialul este folosit in confectionarea tuturor articolelor de acest gen. Rama metalica este un alt element important al modelului, asigurandu-i stabilitate si o baza sigura sezutului.
Pentru a asigura un confort maxim celor care se aseaza pe el, scaunul a fost tapitat cu burete potrivit si material textil placut la atingere, de culoare bej, asortandu-se perfect cu culoarea cadrului de lemn stratificat.
Functionalitatea modelului este completata de taburetul pentru odihna placuta a picioarelor.
Atentie!
Stimati client,
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
 Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICI
 
 
ModelPreturi pentru montaj
Scaun balansoar + taburet Guardian42 lei
505 lei
293 lei
Comanda
Scrieti-ne