Scaun Atol III, Atol III, alb | Mobila Videnov
Atol III

Scaun de masa , alb

Scaun Atol III 1
Scaun Atol III 2
Scaun Atol III 3
Scaun Atol III 4
Scaun Atol III 5
Scaun Atol III 6
Scaun Atol III 1_thumb
Scaun Atol III 2_thumb
Scaun Atol III 3_thumb
Scaun Atol III 4_thumb
Scaun Atol III 5_thumb
Scaun Atol III 6_thumb
288 lei
Reducere: -27%
209 lei/buc.

Modelul se ofera doar in set de 4 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

alb

Livrare : 7 zile

Scaun de masa Atol

Modelul este disponibil doar in set de 4 buc.

Dimensiuni:

- L44 B39 H85 cm.

Structura:

- picioare otel + lemn masiv

- Sezut/spatar:

- material finisaj: piele ecologica

- umplutura : spuma poliuretanica

Scaunul Atol are un design original si elegant, care ofera personalitate si farmec sufrageriei modern. Scaunul are o baza spectaculoasa din otel si lemn masiv, cu rezistenta si durabilitate excelenta in utilizarea normala.

Sezutul si spatarul au o forma comuna cu o ergonomie excelenta care asigura stabilitate si confort. Saunul este tapitat cu piele ecologica – material elastic rezistent la uzura, usor de intretinut

Atentie!

 Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir, SUNT POSIBILE DIFERENTE DE NUANTA intre produsele din imagine si culoarea individuala a fiecarui produs in parte.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea SERVICII

Numar pachete: 1

Pachet 1: 61/61/56 cm., greutate 19,900 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Atol III 14.00 Lei 3.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us