Scaun Apolo 2P, Apolo 2P, cappucino si cusatura alba | Mobila Videnov
Apolo 2P

Scaun , cappucino si cusatura alba

Scaun Apolo 2P 1
Scaun Apolo 2P 1_thumb
183 lei
136 lei/buc.*
*cu Card Videnov

Modelul se ofera doar in set de 2 buc.

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Modelul este disponibil doar in set de 2 buc.
Dimensiuni generale:
- sezut 42х42 cm.
- spatar 30х55 cm.
- inaltimea spatarului 97cm.
- culoare: cappucino
- picioare: crom
- sezut si spatar piele ecologica, cappucino si cusatura alba
Ati observat ca pe langa toti ceilalti factori, culoarea joaca rolul cel mai important in mobilarea locuintei?  Propunerea noastra de data aceasta este setul de 2 scaune de masa.
Sunt confortabile, au un aspect stilat si vor fi exact accentul pe care il cautati pentru locuinta Dumneavoastra. Pielea ecologica a sezutului si a spatarului garanteaza o usoara curatare si intretinere.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii materialului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Set: Numar pachete: 1
Pachet 1: 85/46/24 cm., greutate 17 kg.
Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umeda. Nu utilizati materiale si produse ce contin particule abrazive.
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Apolo 2P 18.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us