Saltea Тed Matterra, cu doua fete 90/200, Ted Matterra, 90/200 | Mobila Videnov
Ted Matterra

90/200, cu doua fete , 90/200

Saltea Тed Matterra, cu doua fete 90/200 1
Saltea Тed Matterra, cu doua fete 90/200 2
Saltea Тed Matterra, cu doua fete 90/200 1_thumb
Saltea Тed Matterra, cu doua fete 90/200 2_thumb
2636 lei
Reducere: -40%
1559 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 30 zile

Compozitie saltea:
- Spuma de memorie
- Vata
- Spuma poliuretanica foarte elastica
- Arcuri pocket
- Tapiterie de lux
- Altele
Grosimea saltelei:
-26 cm +/- 1cm

Cu doua fete (partea de iarna/vara)
Vata (bumbac, poliester, lana)
Textil tricotat de inalta calitate
Cu structura sa excelenta si desgnul atractiv salteaua Matterra de la TED BED este un plus adus fiecarui dormitor modern. Neutralizatorul incorporat disperseaza de pe suprafata saltelei daunatoarele unde geomagnetice in zone concentrice . Matterra a fost testata in laboratoarele unui centru medical si este o saltea patentata  cu un brevet international. Ofera confort unic si suport bun al corpului , multumita pachetului de arcuri multipocket in combinatie cu spuma poliuretanica, spumei de memorie cu parte de iarna si vara. Este o saltea extrem de inalta si este acoperita cu material tricotat de inalta calitate. Salteaua Matterra dispne de un delicat miez profilat, special conceput pentru iubitorii tehnologiei AirFlex, care se adapteaza cu usurinta la silueta corpului si asigura suportul necesar.
 

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ted Matterra 18.00 Lei 40.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us