Saltea Memory Silver Exclusive, cu doua fete 82/190, Memory Silver Exclusive, 82/190 | Mobila Videnov
Memory Silver Exclusive

82/190, cu doua fete , 82/190

Saltea Memory Silver Exclusive, cu doua fete  82/190 1
Saltea Memory Silver Exclusive, cu doua fete  82/190 1_thumb
835 lei
515 lei*
*cu Card Videnov

Livrare gratuita: 10 zile

Compozitie saltea:
- Spuma de memorie
- Spuma poliuretanica foarte elastica
-Arcuri Multipocket
- Tapiterie de lux
Grosimea saltelei:
-20 cm +/- 1cm

Textil de inalta calitate cu insertii de argint ce au proprietati antibacteriene.

Saltea cu doua fete cu tehnologie multipocket si tesatura cu insertii de argint.Salteaua  Exclusive Memory Silver este o saltea cu doua fete cu proprietati ortopedice unice. Aceasta saltea de clasa inalta garanteaza pozitionarea corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului. Miezul special conceput din arcuri  multipocketofera un suport dinamic cu de doua ori mai multe puncte de ancorare , care ofera corpului sprijinul de care este nevoie , spre deosebire de pachetele obisnuite de arcuri. Toate acestea , in combinatie cu un strat suplimentar din spuma de memorie termosensibila se adapteaza cu usurinta la formele corpului si creeaza o suprafata moale si confortabila pentru relaxare completa. Salteaua cu doua fete  Exclusive Memory Silver este acoperita cu material de lux cusut cu fire de argint extrem de moale la contactul cu pielea . Datorita proprietatilor antibacteriene naturale ale argintului, inhiba formarea bacteriilor si retinerea mirosurilor neplacute garantand un mediu igienic in timpul somnului.

Atentie!
Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

Salteaua este disponibila in varianta rulata intr-un pachet convenabil pentru transport.

Asigurati-va ca deschideti si desfasurati salteaua inainte de data indicata pe pachet. Salteaua ia forma si dimensiunea dorita la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La DESPACHETAREA mobilei tapitate nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului sau a tapiteriei . Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Aceste deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

 
Model Pret pentru montaj
Memory Silver Exclusive 14.00 Lei
Scrieti-ne