Saltea Leo pocket + spuma memory, cu doua fete 72/190 | Vellea Home

Leo pocket + spuma memory

72/190, cu doua fete , 72/190

978 lei
769 lei*
*cu Card Vellea Home

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 7 zile

Salteaua are o fermitate peste medie.

Inaltime 24 cm. (+/- 1 cm.)

Saltea anatomica cu doua fete - pocket cu spuma memorie.

 

Pentru un somn sanatos si mai mult confort va oferim pachetul de materiale special ales, care va asigura placerea somnului:

- strat memorie 2 cm./Т65/mareste moliciunea si confortul

* dispus unilateral

- material fata: jacquard matlasat de inalta calitate - 40% bumbac, 40% poliester, 20% matase

-  vata: vata bumbac 300 gr./mᒾ. intarita cu spunbond 13 gr./mᒾ.

- margine: 32 mm. panglica de inalta calitate, culoare albastru deschis

- sistem pocket: arcuri H14 cm., fiecare arc e invelit intr-un buzunar propriu

- materiale auxiliare: fasie burete 2 cm./Т25/45 greutate/moliciune, vata poliesterica unistratificata 1000 gr./mᒾ., burete 6 cm./Т25/45

 

Pentru un somn sanatos si de calitate, un rol deosebit de important il au materialele din care este alcatuita salteaua pe care dormim. In confectionarea saltelei Leo pocket + spuma memorie s-au folosit materiale de calitate care permit realizarea procesului de ventilare - conditie importanta pentru pastrarea unei bune igiene in utilizare. Partea de baza a compozitiei saltelei o alcatuiesc arcurile cu o inaltime de H 14 cm, fiecare arc fiind imbracat intr-un buzunar separat. Aceasta tehnica permite ca fiecare arc sa reactioneze separat la apasare si greutate, oferind astfel un confort extraordinar si somn odihnitor.

Sistemul de arcuri pocket este inchis intre straturi verticale, materiale cu un grad mare de elasticitate si coeficient mic de deformare.  Toate acestea confera o ergonomitate extraordinara modelului si garanteaza pastrarea calitatilor sale pentru un timp indelungat.

Pentru ca momentele traite pe aceasta saltea sa fie magice am adaugat si un strat memorie care mareste de cateva ori senzatia de moliciune si confort.

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1 (72/190)
Pachet 1: 72/190/24 сm, greutate 20 kg

 

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leo pocket + spuma memory 18.00 Lei 22.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Saltea Leo pocket + spuma memory, cu doua fete 72/190 - Pret: 978.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 244.50 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us