Saltea Leo Bebe, cu doua fete 60/120, Leo bebe + memory, 65/110 | Mobila Videnov
Leo bebe + memory

60/120, cu doua fete , 65/110

Saltea Leo Bebe, cu doua fete  60/120 1
Saltea Leo Bebe, cu doua fete  60/120 1_thumb
192 lei
Reducere: -18%
156 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare : 10 zile

Saltea Leo bebe cu doua fete, pentru patut de bebe
Dimensiuni: 60/120 сm

Material fata:
-bumbac jacquard matlasat

Miez:
- burete 10 cm.

 

Pentru a-i asigura copilului tot ce-i mai bun trebuie sa alegeti siguranta si confortul saltelei de bebe - Leo bebe. Salteaua e confectionata din materiale total inofensive pentru sanatatea micutilor. Materialul de deasupra este rezistent la murdarie. Materialul textil este moale si placut la atingere, sensibil cu pielea gingasa a bebelusului.

Miezul saltelei este confectionat din burete de o densitate potrivita pentru a asigura o baza stabila - recomandata pentru primii ani de crestere intensa.

Atentie!

ESTE POSIBILA APARATIA UNOR MICI DIFERENTE DE NUANTA intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii saltelei. Asezati salteaua la o distanta de CEL PUTIN 50 de cm. de sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1 (60/120)
Pachet 1: 60/120/10 сm, greutate  4 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare parter, etaj 1 sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Leo bebe + memory 14.00 Lei 12.00 Lei 12.00 Lei

Pretul pentru manipulare este determinat pe baza etajelor reale care urmeaza sa fie urcate de echipa care ofera serviciile. Va rugam , aveti in vedere, ca exista taxa pentru parter sau subsol , chiar daca este posibil sa nu fienumerotate in cladirea dvs.

Ultima vizualizare