Saltea Lado Design spring classic, cu doua fete 180/200, Lado Design Spring Classic, 180/200 | Mobila Videnov
Lado Design Spring Classic

180/200, cu doua fete , 180/200

Saltea Lado Design spring classic, cu doua fete  180/200 1
Saltea Lado Design spring classic, cu doua fete  180/200 1_thumb
1598 lei
Reducere: -25%
1198 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 5 zile

Inaltime 22cm.(+/-1cm)

Structura:

- miez – sistem de arcuri Bonell. Arcuri biconice prelucrate termic,  125 buc/m²

- strat termic dublu: 2x500 gr/ m²

- spuma poliuretanica Vitafoam, grosime 4 cm.

Husa:

- material de inalta calitate, capitonat cu vata elastica spunbond

 

Salteaua Lado Design Spring Clasic este un produs de inalta calitate, care va va asigura un somn sanatos si de calitate. La baza saltelei se un miez elastic din arcuri de otel biconice, care confera un suport excelent corpului si garanteaza o viata lunga pentru saltea.

Stratul elastic din Vitafoam – material foarte elastiv cu densitate specifica si structura care permite circulatia aerului, creeaza o suprafata sensibila, care se adapteaza anatomiei corpului.

Stratul suplimentar termic dublu izoleaza si diminueaza zgomotul miezului saltelei, completand astfel confortul modelului. Husa saltelei este un material de lux, cu o suprafata moale, placuta la atingere si foarte rezistenta la uzura. Toate materialele utilizate asigura ventilarea normala a saltelei, ajuta la mentinerea unei bune igiene care previne dezvoltarea microorganismelor si a acarienilor.
 

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea SERVICII

Numar pachete: 1 (180/200)
Pachet 1: 180/200/21 сm, greutate 35 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Lado Design Spring Classic 18.00 Lei 98.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us