Saltea King Queen pocket,cu doua fete 140/200 | Vellea Home

King Queen pocket

140/200, cu doua fete , 140/200

2087 lei
Reducere: -32%
1412 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 15 zile

Inaltimea saltelei:
- 22 cm +/- 1 cm.
Compozitie/structura:

- material King Queen King Queen /225 gr/m2/ - capitonat cu 400 gr. Vata poliester si  4 cm. spuma poliuretanica.

- strat din spuma cu elasticitate inalta cu densitatea de 25-45/m3 cu fermitate medie spre moale - 3 cm

- fetru latex 800gr/m2.

- pachet arcuri  „pocket“ – 14 cm

Salteaua King Queen pocket este rezistenta la sarcini mari si ofera confort excelent. Structura saltelei ortopedice mentine corpul in pozitia corecta , cee ace garanteaza un somn complet si sanatos. Avantajul arcurilor pocket , din care este facut miezul saltelei, este ca permit corpului sa se potriveasca cel mai confortabil pe saltea, dar duc la reducerea rotirilor in timpul somnului si ofera independenta fata de miscarile partenerului. . Stratul de spuma cu inalta elasticitate este cu structura deschisa/spuma respirabila/ confectionata folosind o tehnologie speciala. Pentru o ventilare  mai buna marginea 3D asigura o ventilatie suplimentara de care are nevoie salteaua. Materialul placut la atingere creeaza un sentiment de confort si sensibilitate.

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.
La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1(140/200)

Pachet 1: 140/200/22 сm, greutate 31 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
King Queen pocket 18.00 Lei 58.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Calculator credit TBI

Saltea King Queen pocket,cu doua fete 140/200 - Pret: 1412.00 lei

Luni Rata lunara Dobanda anuala
4 353.00 lei 0 %

Aceste rate sunt aproximative si vor fi stabilite dupa contactarea institutiei de credit. Creditul este valabil pentru comanda de peste 400 lei.

Adesea cumparate impreuna:
Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us