Saltea Gala Memory, cu doua fete 140/200, Gala Memory, 140/200 | Mobila Videnov
Gala Memory

140/200 , cu doua fete , 140/200

Saltea Gala Memory, cu doua fete 140/200 1
Saltea Gala Memory, cu doua fete 140/200 2
Saltea Gala Memory, cu doua fete 140/200 3
Saltea Gala Memory, cu doua fete 140/200 1_thumb
Saltea Gala Memory, cu doua fete 140/200 2_thumb
Saltea Gala Memory, cu doua fete 140/200 3_thumb
2733 lei
Reducere: -38%
1669 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

Inaltimea saltelei  21 сm +/-2  сm
Compozitia saltelei:
- Textil special Jojoba
- Capitonat cu spuma Memory
- Spuma elastica
- Pocket System
- Spuma Soft
- Bordura din spuma elastica
- Vata voluminoasa

Modelul Gala Memory este o saltea confortabila, cu doua fete, are un miez realizat din pachet de arcuri Multi Pocket System de ainalta tehnologie . Arcurile individuale pocket sunt ambalate individual in buzunare textile si independente . Fiecare arc reactioneaza separat la presiunea corpului, iar toate arcurile absorb perfect curbele corpului, mentinandu-l in pozitia corecta si fara tensiune. Sistemul de buzunare are o durata lunga de viata dovedita si ofera performante perfecte ale saltelei de ani de zile. Miscarea arcurilor din miezul saltelei asigura o buna circulatie a aerului si controleaza umiditatea. Pe ambele parti ale miezului pocket exista straturi de spuma elastica care nu se deformeaza. Moliciunea suplimentara este adusa de materialul special din jojoba, cusut cu spuma Memory. Spuma cu memorie este modelata in functie de temperatura corpului si distribuie uniform greutatea pe suprafata saltelei. Banda 3D de pe margina saltelei este o plasa elastica din fibre de poliester cu o structura tridimensionala respirabila, care creste ventilatia saltelei.

Atentie!


Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea  SERVICII

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 140/200/21 сm, greutate 16 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Gala Memory 18.00 Lei 12.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us