Saltea Diona, cu doua fete 90/200, Diona, 90/200 | Mobila Videnov
Diona

90/200 , cu doua fete , 90/200

Saltea Diona, cu doua fete  90/200 1
Saltea Diona, cu doua fete  90/200 2
Saltea Diona, cu doua fete  90/200 3
Saltea Diona, cu doua fete  90/200 1_thumb
Saltea Diona, cu doua fete  90/200 2_thumb
Saltea Diona, cu doua fete  90/200 3_thumb
1742 lei
Reducere: -39%
1051 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

Inaltimea saltelei 20 сm (+/- 1сm)
Compozitie saltelei : 
- material textil de inalta calitate
-vata
- Spunbond
-husa
- spuma Memory
- spuma elastica
-margine din spuma elastica

Diona este un model de saltea cu doua fete, cu performante excelente. Are un miez de spuma foarte elastica de inalta calitate. Pe partea spumei foarte elastice exista un strat de spuma Memory pentru mai multa moliciune si confort. Calitatite termoplastice ale spumei Memory  permit sa  "memoreze" forma corpului. Cand este incalzit, se inmoaie si se scufunda in puncte cu o presiune mai mare, invelind complet corpul intins. Aceasta distribuie greutatea uniform pe suprafata si amelioreaza tensiunea in zonele individuale. Ajuta la mentinerea coloanei vertebrale in pozitia corecta, ceea ce asigura relaxarea completa a corpului. Miezul modelului Diona este imbracat intr-o husa cu fermoar din material textil de inalta calitate cu tratament antibacterian, usor de intretinut.

 

Atentie!


Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea  SERVICII

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 40/40/90 сm, greutate 12 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Diona 18.00 Lei 6.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us