Saltea cu doua fete Enna Max 160/200, Enna Max, 160/200 | Mobila Videnov
Enna Max

160/200, cu doua fete , 160/200

Saltea cu doua fete Enna Max 160/200 1
Saltea cu doua fete Enna Max 160/200 2
Saltea cu doua fete Enna Max 160/200 1_thumb
Saltea cu doua fete Enna Max 160/200 2_thumb
1742 lei
1486 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Grosimea saltelei:
- 25 сm

Miezul saltelei ENNA MAX este format dinarcuri in 7 zone si este protejat cu spuma poliuretanica care este rezistenta la deformare.Pentru cresterea confortului este plasata si spumaHR extrem de flexibila formata din milioane de bule.Marele avantaj al acestei spume este ventilatia sa excelenta, care impiedica dezvoltarea mucegaiului si a ciupercilor.

Salteaua Enna Max este disponibilă în varianta rulată într-un pachet convenabil pentru transport.

*Asigurati-va ca deschideti si intindeti salteaua in termen de 5 zile de la livrare. Salteaua capata forma si dimensiunea dorita intr-o perioada de la 48 pana la 72 de ore de la intindere.

Atentie!


Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Numar pachete: 1

Pachet 1: 168/42/42 сm, greutate 25.8 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Enna Max 14.00 Lei 28.00 Lei 9.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul pentru manipulare este indicat pentru fiecare articol individual. Pretul pentru manipulare se stabileste in baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie acoperite de grupa care presteaza aceste servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru etaj 0, subsol si parter, desi este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de manipulare este mai mica de 100 RON, clientul plateste taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us