Saltea Atalanta, cu doua fete 160/200, Atalanta, 160/200 | Mobila Videnov
Atalanta

160/200, cu doua fete , 160/200

Saltea Atalanta, cu doua fete 160/200 1
Saltea Atalanta, cu doua fete 160/200 2
Saltea Atalanta, cu doua fete 160/200 1_thumb
Saltea Atalanta, cu doua fete 160/200 2_thumb
1261 lei
1070 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Compozitie:
- spuma poliuretanica
Grosimea saltelei: 17cm
Salteaua este realizata din 3 tipuri de spuma poiuretanica. Stratul superior este din spuma 7 zone HR H30 . Combinatia intre diferite tipuri de spuma cu structura diferita asigura o elasticitate excelenta si ofera un confort unic saltelei. Т25 este cu structura respirabila si se remarca prin durabilitatea sa excelenta si rezistenta la deformare ea reactionana mai repede la modificarile pozitiei corpului. Asigura sustinerea corpului intr-o pozitie corecta in timpul somnului, are structura respirabila.
Salteaua Atalanta este disponibilă în varianta rulată într-un pachet convenabil pentru transport.
*Asigurati-va ca deschideti si intindeti salteaua in termen de 5 zile de la livrare. Salteaua capata forma si dimensiunea dorita intr-o perioada de la 48 pana la 72 de ore de la intindere.

Atentie!


Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1
Pachet 1: 168/42/42 сm, greutate 15.1 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Atalanta 14.00 Lei 15.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul pentru manipulare este indicat pentru fiecare articol individual. Pretul pentru manipulare se stabileste in baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie acoperite de grupa care presteaza aceste servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru etaj 0, subsol si parter, desi este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de manipulare este mai mica de 100 RON, clientul plateste taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us