Saltea Ametyst, cu doua fete 160/200, Ametyst, 160/200 | Mobila Videnov
Ametyst

160/200, cu doua fete , 160/200

Saltea Ametyst, cu doua fete 160/200 1
Saltea Ametyst, cu doua fete 160/200 2
Saltea Ametyst, cu doua fete 160/200 3
Saltea Ametyst, cu doua fete 160/200 1_thumb
Saltea Ametyst, cu doua fete 160/200 2_thumb
Saltea Ametyst, cu doua fete 160/200 3_thumb
4015 lei
2618 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

Inaltimea saltelei 22 сm (+/- 2сm)
Compozitie saltelei : 
- material textil de inalta calitate
- vata
-  spuma Soft
- spuma Memory
- 7 zone Pocket System
- margine din spuma elstica
Modelul de saltele Ametyst combină un aspect unic și un sentiment unic de confort. Acesta conține un pachet de buzunare cu 7 zone Pocket System, format din arcuri independente imbracate individual. Miezul are zone de confort, dispuse în funcție de presiunea specifică pe care o exercită diferite părți ale corpului pe suprafața saltelei. Acesta este unul dintre cele mai bune sisteme în conformitate cu ergonomia corpului uman. Modelul combină spuma Memory pe o parte a saltelei, care se modeleaza în funcție de temperatura corpului, se adaptează la poziția sa și ajută la relaxarea sa completă. Spuma elastică de pe cealaltă parte a saltelei distribuie cu precizie greutatea, asigurând poziția corectă a coloanei vertebrale.

Atentie!


Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea  SERVICII

Numar pachete: 1 
Pachet 1: 160/200/22 сm, greutate  19 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ametyst 18.00 Lei 80.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us