Saltea Adry Cool Hybrid, cu doua fete 160/200, Adry Cool Hybrid, 160/200 | Mobila Videnov
Adry Cool Hybrid

160/200, cu doua fete , 160/200

Saltea Adry Cool Hybrid, cu doua fete 160/200 1
Saltea Adry Cool Hybrid, cu doua fete 160/200 2
Saltea Adry Cool Hybrid, cu doua fete 160/200 3
Saltea Adry Cool Hybrid, cu doua fete 160/200 1_thumb
Saltea Adry Cool Hybrid, cu doua fete 160/200 2_thumb
Saltea Adry Cool Hybrid, cu doua fete 160/200 3_thumb
2189 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Selectati

Livrare gratuita: 10 zile

Saltea Adry Cool Hybrid  pentru toata familia
Inaltimea saltelei:
- 22 cm +/- 1cm

Adry Cool Hybrid – salteaua care imbina cu succes beneficiile a doua tehnologii de intretinere - inteligenta i-Springs Super Comfort si confortabila Flexible Technology.

Alegerea unor straturi confortabile diferite pe ambele laturi ale miezului cu 7 zone pocket, produsul  acesta ofera fermitate si doua aaspecte diferite ale confortului.

Profilul din spuma de inalta elasticitate HR pe de o parte, asigura o intretinere optima si relaxeaza corpul in timpul somnului. Relieful profilului ,creeaza un sentiment usor de masaj ,ajuta circulatia sanguina si distribuie cu precizie greutatea.

Stratul Cool Gel spuma memorie cu capsule de racire incorporate, pe de alta parte , creeaza un sentiment de racoare si prospetime, in timp ce imbratiseaza corpul, reduce punctele de stres si ajuta la recuperarea completa.

Acest model este foarte potrivit pentru copii, ei au nevoie de un sprijin precis al coloanei vertebrale in fazele de crestere dinamica.

Adry Cool Hybrid este cu husa detasabila, lavabila pentu o igiena excelenta, creat cu delicatul material textil TED Balance, tratat  antistatic
 

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

Salteaua este disponibilă în varianta rulată într-un pachet convenabil pentru transport.

Asigurați-vă că deschideți și desfășurați salteaua înainte de data indicată pe pachet. Salteaua ia forma și dimensiunea dorită la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Adry Cool Hybrid 18.00 Lei 80.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us