Adry Cool

82/190, cu doua fete , 82/190

Saltea Adry Cool, cu doua fete 82/190 1
Saltea Adry Cool, cu doua fete 82/190 1_thumb
1018 lei
658 lei*
*cu Card Videnov

Livrare gratuita: 30 zile

Compozitie saltea:
-Spuma de memorie
- Spuma poliuretanica foarte elastica
-Spuma poliuretanica profilata
-Arcuri pocket
- Tapiterie de lux
- Altele
Grosimea saltelei:
-22 cm +/- 1cm

Textil de lux Ted Balance cu effect anti-static
Husa detasabila cu spalare la masina.

Salteaua Adry Cool combina doua tehnologii complet diferite, care ofera un sentiment pe doua fete. Datorita inovatoarei super tehnologii  I-Springs Super Comfort cu cele 400+ arcuri pe metrul patrat, va veti bucura de suport incomparabil, stabilitate flexibila si sprijin individual pentru fiecare parte a corpului. In plus pentru confort de clasa superioara se ingrijeste tehnologia  AirFlex, care prin spuma profilata cu elasticitate ridicata contribuie la o buna circulatie a sangelui in organism in timpul somnului, oferint in acelasi timp su un support bun.
Spuma cu racire din stratul de suprafata al saltelei Adry Cool are un efect placut si contribuie la un somn relaxant ca de vis, iar o ventilatie excelenta a saltelei are capacitatea de a impiedica dezvoltrea microorganismelor, ofera o suprafata curata si ajuta la obtinerea unei temperaturi optime in timpul somnului. Textilul de lux  TED Balance este imbogatit cu fire moi din bumbac si bambus avand astfel proprietati antistatice.

Salteaua Adry Cool este o solutie sigura pentru pentru nopti racoroase si somn linistit, iar husa detasabila , lavabila la masina de spalata va garanta o igiena buna a dormitorului pentru multi ani.

Atentie!

Intoarcerea periodica a saltelei cu doua fete ii pastreaza confortul si ii prelungeste durata de utilizare.

Salteaua este disponibilă în varianta rulată într-un pachet convenabil pentru transport.

Asigurați-vă că deschideți și desfășurați salteaua înainte de data indicată pe pachet. Salteaua ia forma și dimensiunea dorită la 24 de ore de la despachetarea acesteia.

La DESPACHETAREA saltelelor nu va recomandam utilizarea obiectelor ASCUTITE sau DE TAIERE din cauza riscului de taiere a materialului saltelei. Acest tip de leziuni nu vor fi acceptate ca si reclamatii.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 
 
Model Pret pentru montaj
Adry Cool 0.00 Lei
Scrieti-ne