Informatie despre noi

 

 

VIDENOV GROUP OOD , este o societate, inregistrata in Bulgaria cu EIK: 128621398 , cu sediul social in Yambol, 8600, 21 Blvd Evropa e-mail: mobila@videnov.ro

 

Informatie de contact: 

VIDENOV GROUP OOD

Yambol, 8600, 21 Blvd Evropa

dpo@videnov.bg

Persoana de contact: : Nina Vladimirova

 

Relatia noastra in legatura cu datele personale ale Dumneavoastra

Mobila Videnov acorda o mare importanta protectiei datelor cu caracter personal, colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal numai in conformitate cu cerintele legislative locale si europene. Scopul acestei Politici de protectie a datelor cu caracter personal   este sa fiti informati cu privire la  modul in care prelucram datele Dumneavoastra, ce fel de informatii colectam, care este scopul, termenul si respectiv care va sunt drepturile.

Siguranta datelor puse la dispozitie de catre Dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Iata de ce noi protejam datele Dumneavoastra aplicand toate mijloacele tehnice si organizatorice ce le avem la dispozitie pentru protectia impotriva accesului neautorizat ori utilizarii malitioase, pierderii sau stergerii premature a acestora.

 

Ce informatii colectam si pentru ce?

Este posibil sa colectam date cu caracter personal in legatura cu Dumneavoastra cand utilizati site-ul sau cand alegeti serviciile noastre. In cele mai multe cazuri solicitam date cu caracter personal in scopul incheierii unui contract, in vederea respectarii obligatiilor legale sau al intereselor noastre legitime. Desigur ca pentru o parte din serviciile oferite, Dumneavoastra insiva ne puneti la dispozitie aceasta informatie, alegand si fiind de acord sa ne puneti la dispozitie aceste informatii despre Dumneavoastra. Fara aceste date nu am fi putut sa va oferim serviciile pe care le prestam. Daca nu ne-ati pune la dispozitie date de identificare nu am avea posibilitatea sa incheiem un contract cu Dumneavoastra pentru produse sau servicii. In functie de serviciile pe care le folositi este posibil sa colectam si prelucram urmatoarele informatii despre Dumneavoastra:

- Date generale, pentru a va individualiza

  • Numele si prenumele, adresa, numar de telefon, adresa posta electronica.

-Informatie legata de incheierea contractului dintre noi si indeplinirea obligatiilor rezultate din acesta

  • Date de contact –adresa de contact, numar telefon, adresa posta electronica (e-mail), semnatura, CNP
  • La inregistrare in site-ul nostru –numele de utilizator, parola
  • Informatie despre cardul de credit sau debit, numar de cont sau alta modalitate de plata in legatura cu platile efectuate catre noi;
  • Posta electronica primita de la Dumneavoastra pe parcursul comunicarilor;
  • Inregistrari de la convorbiri telefonice din momentele in care intrati in contact cu operatorii de la call center in vederea imbunatatirii serviciilor noastre;
  • Inregistrari video preluate de camerele de supraveghere din momentele in care vizitati magazinul nostru avand ca scop siguranta Dumneavoastra si a magazinului;
  • Informatie legata de aplicarea in vederea obtinerii unui credit la un partener al nostru. In aceste cazuri noi actionam in numele lor ca imputerniciti pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
  • Alte informatii ce pot fi deasemenea colectate in legatura cu Dumneavoastra sunt: adresa IP, date demografice si date puse la dispozitie la participarea in campanii speciale, jocuri si tombole, organizate de catre noi inclusiv prin platformele sociale.

Scopul prelucrarii datelor Dumneavoastra.

Noi prelucram cel mai des datele preluate de la Dumneavoastra in urmatoarele scopuri:

Prelucrarea datelor necesare pentru incheierea sau indeplinirea unui contract

  • stabilire a indentitatii clientului prin toate canalele comerciale;
  • Pregatirea de oferte, contracte si celelalte documente insotitoare a acestora. Supravegherea si executarea comenzilor Dumneavoastra:
  • stabilirea eligibilitatii pentru credit de catre un partener al nostru;
  • executie de livrare si montaj;
  • intocmire de documente contabile precum bon sau factura pentru marfurile achizitionate sau serviciile de care s-a beneficiat, precum livrare si montaj;
  • asigurarea complexa a serviciilor prin intermediul call center-ului sau pe cale electronica. Asigurarea serviciilor de garantie;
  • Notificari, legate de produsele si serviciile noastre.

 

  • indatoriri prevazute in legislatia contabilitatii, a taxelor precum si a tuturor legilor si hotararilor de guvern aflate in legatura cu administrarea si conducerea acestora;
  • indeplinirea obligatiilor in legatura cu comertul la distanta
  • punerea la dispozitie a informatiei solicitate de catre tribunal si de catre organele legii.

Prelucrare a datelor in conformitate cu acordul Dumneavoastra

  • pentru marketing direct a produselor si serviciilor noastre.

 

Prelucrare a datelor in baza a unui interes legal al nostru

  • executie de supraveghere video si audio in interiorul sediilor noastre comerciale si administrative;
  • inregistrare audio la contactarea telefonica cu call center-ul nostru.

 

Cui punem la dispozitie informatiile Dumneavoastra

Mobila Videnov folosete parti terte pentru conlucrarea executiei anumitor activitati contractuale sau pentru indeplinirea unei obligatii legale. Nu punem la dispozitie informatiile Dumneavoastra unor parti terte inainte sa ne asiguram ca sunt luate toate masurile tehnice si organizatorice pentru protectia acestora straduindu-ne sa  mentinem un control exigent.

Pot fi parte din primitorii de date urmatorii:

  • societati, ce executa livrari, societati ce executa montaj, firme de curierat, consultanti externi si specialisti, firme de recuperare si birouri de avocatura, banci, firme de paza, persoane ce executa lucrari de intretinere echipamente, software si hardware, utilizate de catre Mobila Videnov, companii de hosting, agenti comerciali si altii.

 

Punerea la dispozitie a informatiilor in unele cazuri in care este imperativ sa respectam  cerinte legale precum:

  • Organe de control, comisii de stat, institutii si agentii, asigurari sociale, tribunale, procuratura si altele in fata carora suntem obligati sa le punem la dispozitie informatiile solicitate conform legislatiei in vigoare.

 

Utilizare ce cookies in site

Mobila Videnov nu colecteaza si nu prelucreaza date cu caracter personal prin intermediul cookie-lor aflate in utilizare.

 

Prelucrare de date anonimizate

Noi prelucram datele Dumneavoastra pentru scopuri colaterale, aceasta inseamna analize, in care rezultatele sunt doar generalizari, deci datele sunt anonime – respectiv pentru a identifica o persoana exacta in cadrul unui astfel de grup este imposibil.

 

De ce si cum utilizam algoritm automate?

Noi nu utilizam medii decizionale automate.

Siguranta

Mobila Videnov ia masuri de protectie a datelor personale impotriva pierderii si a accesului neautorizat, utilizare, modificare sau preluare. Este vorba de politici si proceduri menite sa protejeze informatiile de pierdere, utilizare malitioasa sau dezvaluire neautorizata. In afara de acestea luam masuri suplimentare de siguranta cibernetica inclusiv controlul accesului, siguranta fizica exigenta si practici de colectare, depozitare si prelucrare a informatiilor.

Pe de alta parte aplicam masuri tehnice precum criptare, pseudominimizare, anonimizare a datelor colectate.

Cand stergem datele Dumneavoastra?

Noi pastram toata informatia colectata despre Dumneavoastra si o stergem in limita termenelor legale  de prescriptie si daca nu sunt legiferate acestea, la intervale de timp stabilite de catre noi stergem definitiv aceste date dupa incheierea definitiva a relatiilor noastre comerciale. Nu pastram datele Dumneavoastra nelimitat.

Parte a acestor termene sunt:

-5 ani la expirarea termenelor legale de la incetarea contractelor si a solicitarilor exprimate;

-10 ani conform legislatiei contabilitatii de pastrare si prelucrare a datelor din contabilitate;

-5 ani obligatie pentru punerea la dispozitie la tribunal, organele de stat competente precum si in alte situatii prevazute in lege;

-30 zile a inregistrarilor de la camerele de supraveghere din sediile comerciale;

-2 ani la inregistraile convorbirilor telefonice

In caz de anonimizare a datelor termenele nu se aplica deoarece nu putem sa va identificam.

Transferare intre tari

Transferul, stocarea si prelucrarea datelor personale sunt efectuate in mod securizat prin mijloace tehnice de ultima generatie. Mobila Videnov nu va transfera datele Dumneavoastra in afara SEE fara respectarea cadrului legal introducand modalitati potrivite de securitate in vederea protectiei informatiilor stocate.

Acces, editare si retragere

In orice moment puteti solicita de la Mobila Videnov sa va puna la dispozitie informatiile colectate si pastrate in legatura cu Dumneavoastra. De asemenea puteti solicita catre Mobila Videnov sa editeze, stearga sau sa actualizeze datele Dumneavoastra. Mobila Videnov asigura si dreptul Dumneavoastra de a contesta sau limita prelucrarea datelor.

Puteti sa va retrageti oricand acceptul oferit pentru colectarea, stocarea si utilizarea datelor de catre Mobila Videnov. Retragerea insa nu afecteaza datele colectate legal interior.

Parte din drepturile avute in legatura cu stergerea sau prelucrarea  datelor pot fi limitate de catre legislatia aflata in vigoare.

Cererea de acces la informatie sau de corectie se predau personal sau prin intermediul unei persoane imputernicite de catre Dumneavoastra. Cererea poate fi plasata si in format electronic conform legilor privind documentele prin intermediul unui e-mail la adresa mobila@videnov.ro

Va informam ca in conformitate cu prezentul cadru legislativ aveti dreptul de a depune plangere in legatura cu modalitate prin care se prelucreaza informatiile, catre autoritatea abilitata cu protectia datelor cu caracter personal (ANSPDCP).

Modificari in prezenta Politica de protectie a datelor cu caracter personal

Aceasta procedura de protectie a datelor personale poate fi modificata in timp.

Astfel de modificari vor intra in vigoare imediat dupa publicarea acestora. Urmarirea  in mod regulat a acestei pagini va garanteaza ca intodeauna sunteti lamuriti cu privire la informatia  colectata, scopuri, modalitati de utilizare de catre Mobila Videnov si in ce imprejurari (daca vor avea loc) cu parti terte.

 

Daca aveti intrebari in legatura cu protectia datelor, va puteti adresa Mobila Videnov prin intermediul persoanei de contact:

Nina Vladimirova

dpo@videnov.bg 

Yambol, 8600, 21 Blvd Evropa

Persoana de contact: Nina Vladimirova

Prezenta politica de protectie a datelor cu caracter personal a fost actualizata ultima data pe 20.05.2018

Scrieti-ne