Patut pe roti Lita + roti
mesteacan + alb

Livrare gratuita: 7 zile

446 lei

Cu card
Videnov*

607 lei

Acest produs nu are posibilitatea de ajustare la cerintele clientului.


Aveti nevoie de ajutor pentru comanda? Sunati la:
0040 31 630 26 26

Patut pe roti Lita pentru copii
Patutul este potrivit pentru saltea de 60/120 cm.
Dimensiuni:
- L124 B69 H92 cm.
Structura:
- PAL melaminat, canturi PVC 2 mm.
- decor:  alb natur + mesteacan
Somiera:
- MDF cu orificii pentru ventilare
Avantaje:
- roti cu opritor pentru o mutare usoara
- grilaj mobil cu inchidere
- sertar dublu
- posibilitatea asezarii saltelei pe 3 nivele
- margini si colturi securizate.
 
In ce priveste grija pentru cei mai mici din casa, intotdeauna depunem eforturi speciale. Asiguram mediul cel mai bun si conditiile ideale. Patutul de copii Lita este confectionat din materiale rezistente si de calitate, cu un strat de acoperire impermeabil. Lipsesc marginile ascutite, canturile sunt rotunjite iar suprafetele netede si usor de intretinut. Pentru a nu lasa copilul nesupravegheat, datorita rotilor incluse in set, puteti deplasa patutul in aceeasi incapere cu Dumneavoastra. Patutul este disponibil cu un sistem silentios de leganare. Cu ajutorul lui puteti legana copilul cu miscari line si linistitoare. Somiera se poate monta pe 3 nivele, ceea ce va permite sa coborati sau sa ridicati nivelul saltelei, in functie de varsta si inaltimea copilului.
Grilajul mobil de tip ascensor este confortabil inca din primele zile de viata ale copilului cand micutul trebuie manevrat cu atentie. Sertarul din partea de jos va ofera posibilitatea de a pastra si depozita in apropiere lucurile de care aveti nevoie. Acest produs se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de manevrat si include instructiuni de montaj usor de urmarit. Toate elementele de legatura impreuna cu schema de montaj sunt incluse in setul produslui.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Salteaua nu este inclusa in pret.
Utilizati saltea cu dimensiunea corespunzatoate, la care grosimea minima trebuie sa fie 6 cm, iar grosimea maxima - 10 cm. Lungimea si latimea saltelei trebuie sa fie in asa fel incat spatiul dintre saltea si partile laterale si fronturile sa nu fie mai mare de 30 mm.
Pentru siguranta copilului Dumneavoastra trebuie sa folositi saltea cu dimensiunile potrivite.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal. Mobilele se pot aranja intr-un mod diferit fata de cel prezentat in imagine.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
 
Nr. pachete: 2
Pachet 1: 122/67/7 cm., greutate 23 kg.
Pachet 2: 105/70/7 cm., greutate 18 kg.
 
 
ModelPreturi pentru montaj
Patut pe roti Lita + roti | mesteacan + alb195 lei

446 lei

Cu card
Client loial*

607 lei
Comanda
Scrieti-ne