Patut de copii Eliz, Eliz, alb + roz | Mobila Videnov
Eliz

Patut de copii , alb + roz

Patut de copii Eliz 1
Patut de copii Eliz 1_thumb
764 lei
Reducere: -38%
473 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 30 zile

Patut de copii Eliz

Patul este potrivit pentru saltea 70/140 сm

Grilaj– 2 buc, . grulajul este cu dubluri mobile- 3 buc

Dimensiuni:

- L145 B78 H92 сm

Structura:

- PAL melaminat, cant PVC- roz

- decor: alb

Somiera: MDF cu orificii pentru ventilare

Pentru confortul si siguranta copilului cel mai important lucru este siguranta mediului in care acesta creste si se dezvolta.Materialele de calitate cu acoperire buna , margini si forme sigure creaza un mediu sigur si confortabil pentru copii. Patutul pentru copii  este un model creat cu grija si atentie la nevoile celor mai mici din familie. Somiera se poate monta pe 3 nivele, ceea ce va permite sa coborati sau sa ridicati nivelul saltelei, in functie de varsta si inaltimea copilului. 

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Salteaua nu este inclusa in pret.

Utilizati saltea cu dimensiunea corespunzatoate, la care grosimea minima trebuie sa fie 6 cm, iar grosimea maxima - 10 cm. Lungimea si latimea saltelei trebuie sa fie in asa fel incat spatiul dintre saltea si partile laterale si fronturile sa nu fie mai mare de 30 mm.

Pentru siguranta copilului Dumneavoastra trebuie sa folositi patut si saltea cu marimi corespunzatoare.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1


Pachet 1: 148/80/12 сm, greutate 30 кg
 

 

 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Eliz 25.00 Lei 25.00 Lei 9.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul pentru manipulare este indicat pentru fiecare articol individual. Pretul pentru manipulare se stabileste in baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie acoperite de grupa care presteaza aceste servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru etaj 0, subsol si parter, desi este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de manipulare este mai mica de 100 RON, clientul plateste taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us