Pat supraetajat pentru copii Twist Antresola + saltea, Twist Antresola | Mobila Videnov
Twist Antresola

Pat supraetajat pentru copii cu saltea 80/184

Pat supraetajat pentru copii Twist Antresola + saltea 1
Pat supraetajat pentru copii Twist Antresola + saltea 1_thumb
1818 lei
Reducere: -38%
1119 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 5 zile

Pat supraetajat pentru copii  Twist Antresola 
Patul are incluse si saltea cu dimensiunea 80/184 cm
Dimensiuni:
- pat: L191 B86 H128 cm

Materiale:

-PAL melaminat
Saltea :
-penopoliuretan 7 cm

Creati un mediu confortabil si creativ pentru copiii dvs.cu paturi supraetejate moderne si frumoase.Faceti camera copiilor dvs. magica cu patuturile (supraetajate)care sunt fabulous de frumoase. Oferiti-le un mediu sigur si sanatos pentru ca ei sa creasca sanatosi , fericiti si creativi. Patul este creat din materiale de inalta calitate , cu suprafete durabile si usor de intretinut precum si cu adezivi de inalta calitate pentru cant care garanteaza durabilitatea si siguranta in timpul utilizarii in conformitate cu cerintele pentru crearea unui mediu sigur.

ATENTIE!

Nu permiteti copiilor sub 6 ani sa se urce in patul superior.

Folositi scara pentru urcare si coborare din patul superior.

Nu permiteti urcarea in patul superior decat unei singure personae, pentru a Evita ranile grave sau fatale cauzate de agatari/atarnari sau cadere.

Pericol de sufocare  - Nu atasati si nu agatati nimic la nici o parte a patului supraetajat, nimic nu este destinat a fi folosit ; cum ar fi (insa fara a se limita la) carlige , curele , saci si imbracaminte.

Luati in considerare inaltimea pana la tavan atunci cand utilizati patul supraetajat.
 

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

 Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Twist Antresola 337.00 Lei 40.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us