Pat Rainbow II pentru saltea 90/200 (fara saltea inclusa), Rainbow II, wenge | Mobila Videnov
Rainbow II

Pat 90/200 , wenge

Pat Rainbow II pentru saltea 90/200 (fara saltea inclusa) 1
Pat Rainbow II pentru saltea 90/200 (fara saltea inclusa) 1_thumb
296 lei
207 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Patul este potrivit pentru saltea cu o fata sau cu doua fete de dimensiunea 90/200cm.
Patul nu are inclus suportul pentru saltea (nici somiera, nici un alt fel de placaj).
Se poate utiliza mecanism de ridicare a saltelei pe arcuri Doar cu saltea cu o fata! Daca alegeti saltea cu doua fete pentru acest pat aveti nevoie si de somiera cu dimensiunea aferenta.
Somiera trebuie sa nu fie mai inalta de 4 cm.!
Dimensiuni:
- L94 B204,4 H65 сm.
Materiale: PAL, PAL melaminat, decor wenge, cant PVC;
Asigurati-va confort si placere a odihnei cu patul Rainbow. Pentru o rezistenta si o stabilitate mai mare sunt prevazute intarituri la punctele de sprijin pe care se aseaza salteaua. Toate materialele folosite la fabricarea patului sunt certificate ca fiind inofensive pentru sanatatea umana.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Pretul indicat nu include salteaua. In imagine patul are o saltea cu o fata. In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la sectiunea servicii din bara de meniu. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.
Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.
Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII
Numar pachete: 2 (pentru dimensiunea 90/200)
Pachet 1: 208/32/7 cm, greutate 12,2 kg
Pachet 2: 96/66/4 cm, greutate 7,9 kg.
 
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Rainbow II 39.00 Lei 12.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us