Pat dublu Ladiva pentru saltea cu doua fete 160/200, Ladiva, bej | Mobila Videnov
Ladiva

Pat dublu 160/200 , bej

Pat dublu Ladiva pentru saltea cu doua fete 160/200 1
Pat dublu Ladiva pentru saltea cu doua fete 160/200 1_thumb
1198 lei
Reducere: -28%
853 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Patul se potriveste doar pentru saltele cu doua fete  160/200

Patul include somiera – lamele de fag.

Nu se poate utiliza mecanismul de ridicare pentru saltea.

Dimensiuni:

- L166 B208 H32/106 cm

Materiale finisaj :  material textil

- tapiterie: spuma, vata, material suplimentar de tapiterie

- structura: MDF, lemn masiv, legaturi de colt din metal

* structura patului este suplimentar consolidata

In lumea dormitoarelor exista un standard pentru confort ridicat si acesta este patul tapitat.Modelul Ladiva este un exemplu de pat cu design modern si calitate a manoperei extrem de buna. Cadrul patului este consolidat, ofera fiabilitate si siguranta sub sarcina mare. Ca sa garantam siguranta dvs am consolidat suplimentar colturile si am consolidat cadrul. . Materialul cu care este tapitat patul este rezistent si elastic, cu durabilitate ridicata si intretinere usoara. Somiera este formata din lamele individuale, care sunt asezate in ordinea din schita de montaj.Acestea sunt realizate din lemn de fag stratificat, ce se distinge printr-o mare robustete si rezistenta la solicitari.Lamelele se fixeaza cu ajutorul unor cleme care impiedica deplasarea in timpul utilizarii.Patul se livreaza intr-un ambalaj rezistent si usor de manipulat, impreuna cu instructiuni simple de montaj.

Atentie!

Pretul specificat NU include salteaua.

LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Intretinere: Pentru intretinerea pielii ecologice si a stofei folositi o laveta din microfibra inmuiata in solutie de apa calduta cu sapun cu PH neutru.

Puteti comanda acest produs pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 3

Pachet 1: 171/107/6,5 cm., greutate 22 kg

Pachet 2: 212/26/15 cm., greutate 27 kg

Pachet  3: 29/19/12 cm., greutate 1 kg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ladiva 108.00 Lei 34.00 Lei 28.00 Lei

Pretul pentru manipulare este determinat pe baza etajelor reale care urmeaza sa fie urcate de echipa care ofera serviciile. Va rugam , aveti in vedere, ca exista taxa pentru parter sau subsol , chiar daca este posibil sa nu fienumerotate in cladirea dvs.

Produse asemanatoare
Combinati cu:
Ultima vizualizare

Follow us