Pantofar Inex, Inex, stejar evoc + silk | Mobila Videnov
Inex

Pantofar , stejar evoc + silk

Pantofar Inex 1
Pantofar Inex 2
Pantofar Inex 1_thumb
Pantofar Inex 2_thumb
310 lei
Reducere: -33%
205 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Pantofar Inex

Dimensiuni:

- L75  B42 H44 cm.

Materiale:

- PAL melaminat

- decor: stejar evoc + silk

- tapiterie: textil

Aruncati o privire la fiecare detaliu al casei dumneavoastra si creati o locuinta frumoasa, confortabila si functionala. Pantofarul Inex este o completare practica a mobilierului din hol si ofera spatiu de depozitare convenabil. Este realizat din PAL melaminat cu o suprafata rezistenta si usor de intretinut.

Atentie!

 

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

 

Numar pahete: 3

Pachet 1: 81/55/10 cm., greutate - 16 kg.

Pachet 2: 57/38/10 cm., greutate - 0,8 kg.

Pachet 3: 40/15/15 cm., greutate - 0,6 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Inex 72.00 Lei 9.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru manipulare este determinat pe baza etajelor reale care urmeaza sa fie urcate de echipa care ofera serviciile. Va rugam , aveti in vedere, ca exista taxa pentru parter sau subsol , chiar daca este posibil sa nu fienumerotate in cladirea dvs.

Ultima vizualizare

Follow us