Pantofar Inex, Inex, stejar evoc + silk | Mobila Videnov
Inex

Pantofar , stejar evoc + silk

Pantofar Inex 1
Pantofar Inex 2
Pantofar Inex 1_thumb
Pantofar Inex 2_thumb
366 lei
Reducere: -37%
228 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 7 zile

Pantofar Inex

Dimensiuni:

- L75  B42 H44 cm.

Materiale:

- PAL melaminat

- decor: stejar evoc + silk

- tapiterie: textil

Aruncati o privire la fiecare detaliu al casei dumneavoastra si creati o locuinta frumoasa, confortabila si functionala. Pantofarul Inex este o completare practica a mobilierului din hol si ofera spatiu de depozitare convenabil. Este realizat din PAL melaminat cu o suprafata rezistenta si usor de intretinut.

Atentie!

 

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

 

Numar pahete: 3

Pachet 1: 81/55/10 cm., greutate - 16 kg.

Pachet 2: 57/38/10 cm., greutate - 0,8 kg.

Pachet 3: 40/15/15 cm., greutate - 0,6 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Inex 86.00 Lei 12.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us