Pantofar Beko 3, Beko 3, alb lucios | Mobila Videnov
Beko 3

Pantofar , alb lucios

Pantofar Beko 3 1
Pantofar Beko 3 1_thumb
460 lei
316 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Pantofar Beko 3
 
Dimensiuni:
- L64  B29 H121 cm.
Materiale:
- PAL melaminat
- decor: alb lucios
* rafturi pe 2 randuri
 
Pantofarul Beko 3 este un model universal, cu un design elegan potrivit oricarui interior. Repartizarea pe 3 nivele a celor doua randuri de faciliteaza  rafturi cuprinde un numar maxim de pantofi.
Cele doua randuri de rafturi impartite pe 3 nivele permit depozitarea unui numar maxim de perechi de pantofi. Este confectionat din PAL de inalta calitate rezistent la uzura.  Modelul Beko 3 este o completare a seriei cu acelasi nume, care va ofera stil si functionalitate.
 
Atentie!
Pantofarele din gama Beko sunt fara placaj la spate pentru o aerisire mai buna a incaltamintei depozitata in ele.
Recomandăm ca dulapul sa se ataseze de perete cu placutele metalice din set.
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.
 
Nr. pachete: 3
Pachet 1: 127/40/6 cm., greutate 11 kg.
Pachet 2: 73/49/10 cm., greutate 11,1 kg.
Pachet 3: 32/22/12 cm., greutate 1,1 kg.
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Beko 3 90.00 Lei 15.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us