Mobila Videnov |
Plata:
- Se poate plati in avans cu Proforma Invoice, prin transfer bancar.
- Se poate plati in numerar sau cu cardul bancar la primirea produselor.
 
 
Livrarea: se face doar in: Bucuresti, jud. Ilfov, jud. Giurgiu, jud. Dolj, jud. Teleorman, jud. Constanta si jud. Timis in totalitate,
si partial in jud. Prahova, jud. Dambovita, jud. Calarasi, jud. Gorj, jud.Olt, jud.Mehedinti, jud. Arges, jud. Valcea,  jud. Arad si jud. Caras - Severin

- este GRATUITA pentru comenzi peste 500 LEI
- pentru comenzi sub 500 LEI, taxa de livrare este de 12 LEI.
 
*** Nu asiguram serviciul de manipulare si urcare pe scari sau cu liftul.
Livrarea se face in cel mai apropiat punct in care vehiculul poate opri.
 
 
Montaj:
- Taxele pentru serviciul de MONTAJ sunt specificate sub fiecare produs in parte.
- Serviciul “Montaj” este disponibil pentru: Bucuresti, jud. Ilfov, jud. Giurgiu, jud. Constanta, jud. Dolj , jud. Timis***, jud. Arad*** si jud. Caras- Severin***; preturile sunt specificate sub fiecare articol. Serviciul de montaj al mobilei cumparate se va face intr-o zi diferita de ziua livrarii.
In cazul in care pretul pentru montajul unui singur articol sau suma totala a articulelor comandate de client cu serviciul de montaj este mai mica de 100 lei, clientul plateste o taxa minima de 100 lei.
***Pentru localitatile din jud. Timis ( cu exceptia oraselor Timisoara si Lugoj ) , jud. Arad ( cu exceptia orasului Arad) si jud. Caras- Severin se aplica taxa suplimentara pentru deplasarea echipei de montaj in valoare de 50 lei + 2 lei per km.
 
 
In cazul in care aveti plangeri si observatii referitoare la atitudinea sau serviciile angajatilor nostri, va rugam sa ne contactati:

Email: [email protected]
0040 31 630 26 26