Mobila Videnov |
Plata:
- Se poate plati in avans cu Proforma Invoice, prin transfer bancar.
- Se poate plati in numerar sau cu cardul bancar la primirea produselor.
 
 

Livrarea: se face doar in: Bucuresti, jud. Ilfov, jud. Giurgiu, jud. Dolj, jud. Teleorman, jud. Constanta, jud. Timis, jud. Arad, jud. Bihor, jud. Hunedoara si jud. Caras - Severin in totalitate,

si partial in jud. Prahova, jud. Dambovita, jud. Calarasi, jud. Gorj, jud.Olt, jud.Mehedinti, jud. Arges, jud. Valcea.

- este GRATUITA pentru comenzi peste 500 LEI
- pentru comenzi sub 500 LEI, taxa de livrare este de 12 LEI.
 
*** Nu asiguram serviciul de manipulare si urcare pe scari sau cu liftul.
Livrarea se face in cel mai apropiat punct in care vehiculul poate opri.
 ***Serviciul de manipulare si urcare pe scari sau cu liftul se ofera doar pentru  localitatile Bucuresti  si Constanta, precum si in jud.Timis, jud.Hunedoara, jud Bihor  si jud.Arad. Costul serviciului  este specificat sub fiecare produs in parte.
 
Montaj:
- Taxele pentru serviciul de MONTAJ sunt specificate sub fiecare produs in parte.
- Serviciul “Montaj” este disponibil pentru: Bucuresti, jud. Ilfov, jud. Giurgiu, jud. Constanta, jud. Dolj , jud. Timis***, jud. Arad*** ,jud. Caras- Severin***, jud.Bihor si jud. Hunedoara*** preturile sunt specificate sub fiecare articol. Serviciul de montaj al mobilei cumparate se va face intr-o zi diferita de ziua livrarii.
In cazul in care pretul pentru montajul unui singur articol sau suma totala a articulelor comandate de client cu serviciul de montaj este mai mica de 100 lei, clientul plateste o taxa minima de 100 lei.
***Pentru localitatile din jud. Timis ( cu exceptia oraselor Timisoara si Lugoj ) , jud. Arad ( cu exceptia orasului Arad),  jud. Caras- Severin , jud.Bihor si jud. Hunedoara se aplica taxa suplimentara pentru deplasarea echipei de montaj in valoare de 50 lei + 2 lei per km.
 
 
In cazul in care aveti plangeri si observatii referitoare la atitudinea sau serviciile angajatilor nostri, va rugam sa ne contactati:

Email: [email protected]
0040 31 630 26 26
 
 

Follow us