Oglinda SR-4, SR-4, stejar evoc | Mobila Videnov
SR-4

Oglinda , stejar evoc

Oglinda SR-4 1
Oglinda SR-4 2
Oglinda SR-4 1_thumb
Oglinda SR-4 2_thumb
120 lei
86 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Oglinda SR-4 este compacta dar in acelasi timp suficient de mare

Oglinda SR-4 este compacta dar in acelasi timp suficient de mare

- Dimensiuni: L70 H59,5 cm.

- Culoare: stejar evoc

- Confectionata din PAL melaminat de inalta calitate

- imagine clara - garantat, fara distorsiuni

O oglinda extrem de eleganta care confera lux oricarui interior.

E confectionata din PAL melaminat de inalta calitate pentru care firma Mobila Videnov detine certificate de calitate ce ii garanteaza durabilitatea si siguranta pentru sanatatea umana. Oglinda SR-4 se potriveste cu orice articol oferit de Mobila Videnov in categoria “Hol”

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete 1

Pachet 1: 72/61/4 cm., greutate 8 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
SR-4 22.00 Lei 3.00 Lei 0.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us