Masuta de cafea Tropicana, Tropicana, nuc | Mobila Videnov
Tropicana

Masuta de cafea , nuc

Masuta de cafea Tropicana 1
Masuta de cafea Tropicana 1_thumb
1521 lei
969 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Dimensiuni:
L90 B90 H50 cm

Blat:

- stejar masiv - 2.6 cm
-acoperire - bio oil 

Structura:
- metal
-acoperite cu pulbere

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.Din cauza caracterisicilor materialelor naturale – lemn masiv si furnir – sunt posibile diferente intre nuanta anumitor produse. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea servicii

Intretinere: Suprafetele se sterg cu o laveta usor umeda.
Nu utilizati produse si materiale de curatat care contin particule abrazive.

Numar pachete: 2

Pachet 1: 92/92/4.5 cm, greutate 15 кg
Pachet 2: 55/55/48 cm, greutate  10 kg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare parter, etaj 1 sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Tropicana 32.00 Lei 12.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru manipulare este determinat pe baza etajelor reale care urmeaza sa fie urcate de echipa care ofera serviciile. Va rugam , aveti in vedere, ca exista taxa pentru parter sau subsol , chiar daca este posibil sa nu fienumerotate in cladirea dvs.

Ultima vizualizare