Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios, Sima, stejar sonoma + alb lucios | Mobila Videnov
Sima

Masuta de cafea , stejar sonoma + alb lucios

Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios 1
Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios 2
Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios 3
Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios 4
Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios 1_thumb
Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios 2_thumb
Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios 3_thumb
Masuta de cafea Sima | stejar sonoma + alb lucios 4_thumb
366 lei
Reducere: -37%
230 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Masa de cafea Sima
 
Dimensiuni:
- L120 Β60 H45 cm.
Materiale:
- PAL melaminat
 
Masa de cafea Sima ofera o intregire si o completare absolut functionala a mobilierului din livingul Dumneavoastra. Ea este o parte nedespartita a vietii zilnice din orice locuinta.
Masa de living Sima este stilata si practica, avand un aspect simplu si elegant. Este confectioonata in intregime din PAL melaminat de inalta calitate.
 
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Nr. pachete: 1
Pachet 1: 112/66/6,5 cm., greutate 21,6 kg.

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Sima 93.00 Lei 12.00 Lei 3.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul pentru manipulare este indicat pentru fiecare articol individual. Pretul pentru manipulare se stabileste in baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie acoperite de grupa care presteaza aceste servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru etaj 0, subsol si parter, desi este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de manipulare este mai mica de 100 RON, clientul plateste taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us