Masuta de cafea Salma, Salma, maro | Mobila Videnov
Salma

Masuta de cafea , maro

Masuta de cafea Salma 1
Masuta de cafea Salma 2
Masuta de cafea Salma 1_thumb
Masuta de cafea Salma 2_thumb
456 lei
287 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Dimensiuni:
- L110 B70 H41 сm
Blat:
- masiv

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.Din cauza caracterisicilor materialelor naturale – lemn masiv si furnir – sunt posibile diferente intre nuanta anumitor produse. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilei.

Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunea Servicii

 

Numar pachete: 1

Pachet 1: 112,2/72/99 сm, greutate 14,5 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Salma 39.00 Lei 18.00 Lei 15.00 Lei

Pretul pentru manipulare este determinat pe baza etajelor reale care urmeaza sa fie urcate de echipa care ofera serviciile. Va rugam , aveti in vedere, ca exista taxa pentru parter sau subsol , chiar daca este posibil sa nu fienumerotate in cladirea dvs.

Ultima vizualizare

Follow us