Masa dining extensibila Loreta, Loreta, alba | Mobila Videnov
Loreta

Masa dining extensibila , alba

Masa dining extensibila Loreta 1
Masa dining extensibila Loreta 2
Masa dining extensibila Loreta 1_thumb
Masa dining extensibila Loreta 2_thumb
1797 lei
1431 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

alba

Livrare gratuita: 10 zile

Masa dining extensibila Loreta
Dimensiuni:
- D100-140 H75 сm
Blat
- mdf furnir, fag furnir
Structura/ picioare :
- lemn masiv de fag
Acoperire:
- acoperire de lac PU
Acordati o atentie specialа mesei dvs. Pe lаngа mobilierul de luat cina, masa dezvaluie gusturile estetice si caracterul dvs. Este un simbol al confortului si linistii casei. Masa Loreta este un model care ofera blat extensibil si confortabil, potrivit pentru utilizarea zilnica de catre dvs sau oaspeti. Masa este realizata din MDF furniruit de 33 mm si lemn masiv de fag, materiale de calitate excelenta. Structura si picioarele mesei sunt realizate din lemn masiv de fag de inalta calitate. Masa are o rezistenta exceptionala si o durabilitate ridicata Decorul de lemn la blat confera interiorului confortul si frumusetea materialelor naturale. Toate suprafetele sunt lacuite cu lac foarte rezistent care pastreaza calitatile materialului un timp indelungat. Culorile acoperirilor sunt in tonuri special selectate, permitand combinatia cu mobilierul existent.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale. In pretul produsului nu este inclus montajul a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura.

Acest tip de deteriorari ale produselor NU SUNT acoperite de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1
Pachet 1: 105/105/17 сm, greutate 31 кg
 
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Loreta 29.00 Lei 18.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us