Masa dining Amari /extensibila/, Amari , nuc deschis | Mobila Videnov
Amari

Masa dining /extensibila/ , nuc deschis

Masa dining Amari /extensibila/ 1
Masa dining Amari /extensibila/ 1_thumb
1756 lei
1413 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

nuc deschis

Livrare gratuita: 10 zile

Masa extensibila de dining Amari

Dimensiuni:

- L120-150 B80 H75 сm

Blat:

- MDF cu finisaj lacuit

Structura:

- lemn masiv din fag cu finisaj lacuitе

Eleganta clasica combinata cu functionalitatea excelenta fac masa Amari sa fie o propunere exceptionala pentru mobilarea caminului modern. Ea este fabricata din lemn masiv de fag si MDF cu acoperire de lac PU.

Avand o acoperire multistrat de grund si lac poliuretanic ofera o calitate impecabila a tuturor suprafetelor vizibile. Dupa ce se fabrica masa se baituie cu bait italian pe baza de apa. Dupa ce se asambleaza, se baituieste cu bait italian pe baza de apa.

Urmeaza inmuierea (lustruire fina), iar dupa aceea se aplica grund italian. Se inmoaie din nou manual si se finiseaza cu lac poliuretanic de calitate superioara cu 40% luciu, rezistent la umiditate si uzura, care se absoarbe in profunzimea porilor lemnului, ceea ce il face sa se mentina timp indelungat.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1

Pachet 1: 124/84/17 сm, greutate 32 кg

 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Amari 65.00 Lei 18.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru manipulare este determinat pe baza etajelor reale care urmeaza sa fie urcate de echipa care ofera serviciile. Va rugam , aveti in vedere, ca exista taxa pentru parter sau subsol , chiar daca este posibil sa nu fienumerotate in cladirea dvs.

Ultima vizualizare

Follow us