Masa dining Amari /extensibila/, Amari, wenge | Mobila Videnov
Amari

Masa dining /extensibila/ , wenge

Masa dining Amari /extensibila/ 1
Masa dining Amari /extensibila/ 2
Masa dining Amari /extensibila/ 3
Masa dining Amari /extensibila/ 4
Masa dining Amari /extensibila/ 5
Masa dining Amari /extensibila/ 1_thumb
Masa dining Amari /extensibila/ 2_thumb
Masa dining Amari /extensibila/ 3_thumb
Masa dining Amari /extensibila/ 4_thumb
Masa dining Amari /extensibila/ 5_thumb
1928 lei
Reducere: -37%
1208 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

wenge

Livrare gratuita: 15 zile

Masa extensibila de dining Amari
Dimensiuni:
- L120-150 B80 H75 сm

Blat:

- MDF cu finisaj lacuit

Structura:

- lemn masiv din fag cu finisaj lacuit

Eleganta clasica combinata cu functionalitatea excelenta fac masa Amari sa fie o propunere exceptionala pentru mobilarea caminului modern. Ea este fabricata din lemn masiv de fag si MDF cu acoperire de lac PU.

Avand o acoperire multistrat de grund si lac poliuretanic ofera o calitate impecabila a tuturor suprafetelor vizibile. Dupa ce se fabrica masa se baituie cu bait italian pe baza de apa. Dupa ce se asambleaza, se baituieste cu bait italian pe baza de apa.

Urmeaza inmuierea (lustruire fina), iar dupa aceea se aplica grund italian. Se inmoaie din nou manual si se finiseaza cu lac poliuretanic de calitate superioara cu 40% luciu, rezistent la umiditate si uzura, care se absoarbe in profunzimea porilor lemnului, ceea ce il face sa se mentina timp indelungat.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 1

Pachet 1: 124/84/17 сm, greutate 32 кg
 

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Amari 79.00 Lei 22.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us