Masa dining Amada, Adama plus, alb lucios + stejar sonoma | Mobila Videnov
Adama plus

Masa dining , alb lucios + stejar sonoma

Masa dining Amada 1
Masa dining Amada 2
Masa dining Amada 3
Masa dining Amada 4
Masa dining Amada 1_thumb
Masa dining Amada 2_thumb
Masa dining Amada 3_thumb
Masa dining Amada 4_thumb
1156 lei
Reducere: -37%
719 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 10 zile

Masa dining Amada
Dimensiuni:
- L130-170 B80 H76 cm
Blat:
- PAL melaminat
- decor: stejar sonoma
Structura/ picioare
- lemn masiv de fag
finisaj lac – alb luciu
Masa de dining Amada este un model traditional ce confera o individualitate aparte a sufrageriei moderne. Masa are blat din PAL melaminat de calitate superioara iar structura este fabricata din lemn masiv de fag. Picioarele si partile laterale sunt lacuite cu lac de calitate superioara ce protejeaza materialul natural si ii pastreaza calitatile un timp mai indelungat.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia. In pretul setului nu este inclus montajul, a carui valoare este specificata la categoria servicii din bara de meniu. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului. Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau sursa puternica de caldura. Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Numar pachete: 4
Pachet 1: 87/73/6 cm., greutate16 kg
Pachet 2: 117/11/7 cm., greutate 4 kg
Pachet 3: 75/10/10 cm., greutate 4 kg
Pachet 4: 78/10/5 cm., greutate 3,1 kg

 

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Adama plus 72.00 Lei 15.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Produse asemanatoare
Ultima vizualizare

Follow us