Masa dinind Loreta, Loreta, wenge | Mobila Videnov
Loreta

Masa dining extensibila , wenge

Masa dinind Loreta 1
Masa dinind Loreta 2
Masa dinind Loreta 3
Masa dinind Loreta 4
Masa dinind Loreta 1_thumb
Masa dinind Loreta 2_thumb
Masa dinind Loreta 3_thumb
Masa dinind Loreta 4_thumb
1600 lei
Reducere: -25%
1195 lei

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

wenge

Livrare gratuita: 15 zile

Masa dining extensibila Loreta
Dimensiuni:
- D100-140 H75 cm
Blat:
-mdf furnir,fag furnir
Structura/ picioare:
- lemn masiv de fag
Acoperire:
- PU acoperire lac
Acordati o atentie speciala mesei dumneavoastra. Pe langă faptul ca este mobilierul la care stam cand mancam, masa dezvaluie gusturile estetice si caracterul gazdelor. Este un simbol al confortului si al linistii casei. Masa Loreta este un model care ofera un blat mare extensibil confortabil, potrivit pentru utilizarea zilnica de catre cei ai casei sau pentru primirea de oaspeti. Blatul este realizat din PAL placat cu furnir de fag, grosime 33 mm. Decorul din lemn confera caldura si frumusete materialelor naturale din interior.Constructia si picioarele mesei sunt realizate din lemn masiv de fag de calitate. Are o rezistenta exceptionala si o durabilitate ridicata. Toate suprafetele sunt lacuite cu un strat de lac foarte rezistent care pastreaza proprietatile materialului natural pentru o lunga perioada de timp. Culorile suprafetelor sunt in nuante special selectate, permitand potrivirea cu mobilierul existent.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Din cauza caracterului materialelor naturale – lemn masiv si furnir - sunt posibile eventuale diferente intre nuantele produselor individuale. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei. Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor.

 Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunеа SERVICII

Numar pachete: 1
Pachet 1: 105/105/17 сm, greutate 31 кg
Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare parter, etaj 1 sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Loreta 25.00 Lei 15.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru manipulare este determinat pe baza etajelor reale care urmeaza sa fie urcate de echipa care ofera serviciile. Va rugam , aveti in vedere, ca exista taxa pentru parter sau subsol , chiar daca este posibil sa nu fienumerotate in cladirea dvs.

Ultima vizualizare