Idei noi

Cum sa cream camera de dormit perfecta?

24 July 2019

Cum sa cream camera de dormit perfecta?

Dormitorul este camera in care impartasim cele mai frumoase momente cu familia. Sa trezim persoana iubita cu un mic dejun romantic sau sa adormim inainte de sfarsitul basmului. Aceste momente minunate raman pentru totdeauna in inimile noastre.

Mobilarea dormitorului impreuna este inca un moment pe care il puteti impartasi cu familia. Iata cateva sfaturi, care va vor ajuta sa creati o camera de dormit perfecta.

11 idei proaspete pentru sufragerie

21 June 2019

11 idei proaspete pentru sufragerie

Cum sa combinati masa si scaunele pentru a crea un sentiment special in sufragerie? Am ales pentru dvs. 11 sugestii proaspete din care sa va inspirati pentru casa dvs.

 

1. Romantism, flori si biscuiti pentru ceai

Creati un sentiment fabulos in sufragerie. Scaun Floran si masa Jane sunt combinatia perfecta pentru romanticii mereu indragostiti si pentru cei ce iubesc ceaiul de dupa-amiaza.

23 May 2019

7 sfaturi creative pentru camera copilului

Cum sa creati un mediu benefic pentru copilul dumneavoastra? Aici veti gasi idei utile pentru amenajarea camerei pentru copii care va ajuta la dezvoltarea generala a micutului. Si vom incepe cu faptul ca cea mai importanta opinie pe care trebuie sa o luati in considerare este a copilului Dvs..

 

Sesam, deschide-te.

Birou acasa sau loc pentru inspiratie?

07 May 2019

Birou acasa sau loc pentru inspiratie?

Casa este locul pe care il impartim cu cei dragi, dar si locul unde vrem sa gasim timp doar pentru noi . Uneori avem nevoie sa scapam de tot ce ne inconjoara si sa ramanem singuri, nimeni sa nu ne deranjeze. Pe de alta parte, din ce in ce mai multe profesii permit munca la distanta si crearea unui loc de munca acasa devine o necesitate. Gasiti mai jos cateva sfaturi, cum sa faceti acest loc special pentru dumneavoastra.

Camera separate numai pentru dumneavoastra.

In spatele scenei de Sarbatori

25 April 2019

In spatele scenei de Sarbatori

 

Cum cream confort pentru musafiri fara sa incarcam camera cu mobilier?

In mod traditional, intampinam sarbatorile acasa, cu rudele si prietenii. Totul arata frumos, magic si miros delicios specialitatile pregatite acasa. Dar ce se intampla in spatele scenei, inainte ca musafirii sa soseasca? Mergeti la vecinii Dumneavoastra in cautarea mai multor scaune? Va intrebati daca masa este suficient de mare pentru toata lumea? Nu va panicati! Ne-am gandit sa va „salvam“ cu cateva idei pentru pregatirea festiva de acasa.

5 idei de primavera pentru locuinta

24 March 2019

5 idei de primavera pentru locuinta

Primavara  anului 2019 aduce buna dispozitie in culori pastelate. In urma ultimelor tendinte de moda, am pregatit un buchet de idei proaspete pentru casa Dumneavoastra. Sa aveti o inspiratie placuta!

1. Imprimati primavara. Literalmente!

08 June 2018

8 motive pentru a avea o gradina Feng Shui

Aranjeaza gradina conform Feng Shui si vei obtine tot ceea ce visezi!
Daca nu ati gasit inca un motiv pentru a face o mini gradina pe terasa/balcon sau in curtea casei, veti gasi 8 in acest articol!
Urmand sfaturile simple ale culturii vechii chineze tu vei putea atinge chiar si lucruri care, in mod obisnuit, nu depind de tine.
Ce doresti ? Sanatate? Iubire?Bani? Invita aceste lucruri in viata ta!
Determinati locatia casei cu directiile lumii.
Faceti o lista cu lucrurile pe care doriti sa le schimbati si incepeti!
sofa

05 April 2018

Coltarul – eroul principal

Caminul modern trebuie sa iasa in evindenta prin confort si functionalitate. Din acest motiv mobilierul si materialele folosite la fabricarea acestora trebuiesc alese cu atentie. Cel mai important este sa fie ales, gandit, cu gust si dragoste, iar restul – depinde de Dumneavoastra si de momentele pe care vi le veti darui.

30 March 2018

Cum sa trezim primavara in caminul nostru?

Este timpul sa invitam in interior unul dintre anotimpurile preferate!
Spuneti: Fii binevenita, Primavara!!

In randurile ce urmeaza veti afla cum sa instalati aromatele, prospetimea, culorile si culoarea in caminul Dumneavoastra- usor si practic!

Sa trimitem iarna in dulap

Scrieti-ne