In ciuda volumului mare de comenzi plasate prin intermediul magazinului nostru online pentru Romania, va informam ca toate comenzile sunt onorate.

Fotoliu Perie

Livrare gratuita: 10 zile

Add to favorites

510 lei

Cu card
Videnov*

673 lei

Acest produs nu are posibilitatea de ajustare la cerintele clientului.


Aveti nevoie de ajutor pentru comanda? Sunati la:
0040 31 630 26 26

Comanda rapida

Dimensiuni:
L63 B53 H84 cm
Structura:
- lemn masiv
-placaj
-metal
Material finisaj:
- textil
Baza:
-arcuri zig zag
Umplutura:
-spuma poliuretanica
-Vata
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.Bratele fotoliului NU SUNT destinate asezarii pe ele.
Orice sarcina dinamica sau asezare pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII.
 
Numar Pachete: 1
Pachet 1:69/66/68 cm., greutate 11 kg

 

 

 
ModelPreturi pentru montaj
Fotoliu Perie14 lei

510 lei

Cu card
Client loial*

673 lei
Comanda
Scrieti-ne