Fotoliu extensibil pentru copii, Cris
roz

Livrare: 10 zile

288 lei

Cu card
Videnov*

408 lei

Acest produs nu are posibilitatea de ajustare la cerintele clientului.


Aveti nevoie de ajutor pentru comanda? Sunati la:
0040 31 630 26 26

Vezi de aproape materialul:

Avem acest produs in urmatorele culori
Fotoliu extensibil pentru copii, Cris
 
- Dimensiuni: L60 B80 H51 cm
- Tapiterie:
  • material fata - textil (in combinatiile de culori specificate)
  • Umplutura - spuma poliuretanica elastica
Avantaje:
- Husa detasabila cu fermoar
- Usor si compact
 
Fotoliul extensibil Cris este o propunere unica, ce poate completa mobilierul in camera copilului. Toti copiii prefera sa se distreze, sa se joace sau sa invete jos, pe podea. Pentru a-i proteja de conditii neadecvate, va recomandam sa va folositi de confortul fotoliului extensibil, Cris. Umplutura lui este alcatuita din spuma poliuretanica elastica cu o densitate si moliciune optima.
Tesatura cu care este acoperit fotoliul e puternica, placuta la atingere, usor de intretinut si are o rezistenta deosebita la uzura. Fotoliul Cris e usor, compact si extrem de confortabil si usor de folosit de catre toti cei de acasa. In caz ca trebuie curatat, materialul textil se poate da usor jos si apoi se poate pune la loc. Designul pernelor de la spate permite rotirea si asezarea lor intr-o pozitie si inaltime confortabila.
 
Atentie!
Modelul Cris este alcatuit din doua parti independente - perne de sezut si perna spatar separata, prinsa de celelalte prin velcro.
 Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.
In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.
Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.
Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
 
Intretinere: Pentru intretinerea pielei ecologice si a materialului textil folositi o laveta umezita intr-un amestec de apa calduta si sapun cu PH neutru.
 
Nr. pachete: 1
Pachet 1: 106/27/60 cm., greutate 6 kg.
 
 
ModelPreturi pentru montaj
Fotoliu extensibil pentru copii, Cris25 lei

288 lei

Cu card
Client loial*

408 lei
Comanda
Scrieti-ne