Fotoliu extensibil Modus, Modus, maro + piele bej + piele maro | Mobila Videnov
Modus

Fotoliu extensibil , maro + piele bej + piele maro

Fotoliu extensibil Modus 1
Fotoliu extensibil Modus 1_thumb
1567 lei
1038 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare gratuita: 7 zile

Dimensiuni:

- L100 B85 H77 cm.

- suprafata de dormit: 58/206 cm.

Materiale finisaj:

- textile poliester – material Hande

- piele ecologica

Tapiterie/umplutura:

- burete cu inaltimea de 10 cm. N3033; vata poliesterica120gr./m patrat

Avantaje:

* functia pat

* umplutura de calitate superioara cu elasticitate sporita

Stilul, caracterul practic si confortul, adunate intr-un singur model original, va vor face viata cotidiana mai placuta. Modelul are o functionalitate excelenta si un confort impecabil. La acestea contribuie tapiteria din stofe luxoase si elasticitatea sporita a umpluturii.

Materialele folosite au o structura densa si elastica, rezistenta sporita la uzura si o suprafata placuta la atingere. Nu se batatoresc in timp si nu se intind mai mult decat trebuie. Umplutura este din burete de calitate superioara cu proprietati  anatomice ce asigura o senzatie unica de confort.

Fotoliul are functia de dormit, care va ofera practicabilitate acasa.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

La despachetarea mobilei tapitate nu se recomanda utilizarea obiectelor ASCUTITE sau de taiere, pentru ca exista pericolul taierii materialului textil si al tapiteriei.

In pretul produsului nu este inclus montajul, a carui pret este indicat in categoria “servicii” din meniul principal.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.
 

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Nr. pachete: 1

Pachet 1: 105/89/80 cm., greutate 40 kg.

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Modus 29.00 Lei 37.00 Lei 22.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us