Fotoliu Berlin

Pana la sfarsitul promotiei au mai ramas:
705 lei
500 lei
Economiseste: 205 lei
Reducere: -29%

Livrare gratuita: 10 zile

Acest produs nu are posibilitatea de ajustare la cerintele clientului.


Aveti nevoie de ajutor pentru comanda? Sunati la:
0040 31 630 26 26

Fotoliu Berlin
Dimensiuni:
- L58 B63 H77 cm.
Material finisaj:
- textil poliester
Tapiterie/umplutura:
- spuma poliuretanica
Picioare
- lem masiv
Micile detalii joaca un rol important in mobilarea oricarui interior. Datorita stilului clasic si sofisticat, fotoliul Berlin va transforma livingul sau dormitorul Dumneavoastra intr-un loc confortabil si elegant. Modelul este tapitat cu material textile de inalta calitate, placut la atingere si cu o intretinere usoara. Stilul sau elegant si universal este potrivit atat pentru locuinta, cat si pentr atmosfera sofisticata a unui hotel de lux.
Atentie!
Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.
LA DESPACHETAREA mobilierului nu recomandam folosirea unor obiecte ASCUTITE sau DE TAIAT, din cauza probabilitatii de taiere a stofei sau tapiteriei. Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate duce la modificarea aspectului si calitatii mobilierului.
Asezati mobilierul la CEL PUTIN 50 cm de orice corp de incalzire sau de orice sursa puternica de caldura.Acest tip de deteriorari NU SUNT acoperite de garantia produselor.Bratele fotoliului NU SUNT destinate asezarii pe ele.
Orice sarcina dinamica sau asezare pe acestea ar putea duce la deformarea lor. Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

Nr. pachete: 1

Pachet 1: 74/58/53 cm., greutate 11 kg.

 

 

ModelPreturi pentru montaj
Fotoliu Berlin14 lei
705 lei
500 lei
Comanda
Scrieti-ne