Etajera Ester, Ester, stejar sonoma | Mobila Videnov
Ester

Etajera , stejar sonoma

Etajera Ester 1
Etajera Ester 2
Etajera Ester 3
Etajera Ester 1_thumb
Etajera Ester 2_thumb
Etajera Ester 3_thumb
476 lei
379 lei*
*cu Card Videnov

Produsul nu se poate ajusta la cerinta clientului.

Livrare : 10 zile

Este neceasara prinderea corpului pe perete!

Dimensiuni:

- L80 В28 H203 cm.

Materiale:

Copr:

- PAL melaminat

-decor stejar sonoma

- cant PVC

Practicabilitatea etajerei cu rafturi este indispensabila la locul de munca atat acasa cat si la birou. Ofera suficient spatiu pentru dosare, carti si accesorii de dimensiuni diferite. Etajera este confectionata din PAL melaminat de inalta calitate, cu certificat de calitate de la producator.

Atentie!

Este posibila aparitia unor mici diferente de nuanta intre culorile reale ale mobilierului/materialelor folosite si culorile afisate de ecranul dispozitivului folosit de Dumneavoastra, in functie de setarile acestuia.

Expunerea prelungita la lumina directa a soarelui poate determina o schimbare a aspectului si calitatii mobilei.

Acest tip de schimbari in calitatea si integritatea produselor NU SUNT ACOPERITE de garantia lor. Asezati mobilierul la o distanta de CEL PUTIN 50 cm fata de corpul de incalzire sau sursa de caldura.

 

Puteti comanda acest produs  pe site sau la 0040 31 630 26 26 . Nu este necesara plata in avans.

Pentru mai multe informatii, va rugam, accesati sectiunile CUM COMANDAM si SERVICII

 

Numar pachete: 4
Pachet 1: 203/29/4 сm, greutate 12,5 кg
Pachet 2: 78/29/13 сm, greutate17 кg
Pachet 3: 80/34/2 сm, greutate 3,9 кg
Pachet 4: 20/15/10 сm, greutate 2 кg

Model Pret pentru montaj Pret pentru manipulare etaj 1, etaj 2 ,sau cu liftul (daca e posibil) Manipulare pe scari pentru fiecare etaj urmator
Ester 86.00 Lei 25.00 Lei 6.00 Lei

Pretul pentru montaj este indicat pentru fiecare articol individual. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de montaj este mai mica de 100RON, clientul plateste o taxa minima de 100RON.

Pretul de urcare este indicat pentru fiecare articol in parte. Pretul de urcare se stabileste pe baza nivelurilor/etajelor efective care urmeaza sa fie urcate de echipa de servicii. Va rugam sa retineti ca se percepe o taxa pentru parter sau alte etaje ( subsol ,demisol si parter) care este posibil sa nu fie numerotate in cladirea dvs. In cazul in care pretul unui singur articol sau suma totala a tuturor articolelor comandate de client pentru serviciul de urcare este mai mică de 100 RON, clientul plateste o taxa minima de 100 RON.

Ultima vizualizare

Follow us